Likepersoner fra Norsk Revmatikerforbund på plass på Betanien!

Likepersoner fra Vestfold og Telemark revmatikerforening sammen med den nye avdelingsoverlegen ved Betanien Hospital, Camilla Zettel.

Likepersoner fra Vestfold og Telemark har informasjonsstand på Revmatologisk poliklinikk i høst. Her kan du få informasjon om forbundets arbeid og få mange gode tips!

En likeperson har selv erfaring med revmatisk sykdom - en erfaringsekspert som har tid til å snakke med nettopp deg. Tilbudet gjelder alle - om du selv har en revmatisk diagnose, er pårørende eller fagpersonell.

Tilbudet er gratis og skal ikke ses på som en erstatning for behandling av helsepersonell.

Likepersonene er medlemmer av Norsk Revmatikerforbund, og har gjennomført likepersonskurs og fått veiledning. De har også skrevet under på at de har taushetsplikt.

Likepersonene vil være å treffe på Betanien Hospital kl. 13.00 - 15.00 følgende dager:

14. september - 12. oktober - 9. november